Kontakta oss

Fyll i ditt ärende och dina kontaktuppgifter i formuläret nedan, så återkopplar vi till dig inom kort. Du kan även nå oss på telefon  031–80 60 80 eller besöka oss på Stamgatan 20 i Göteborg. 

Information om behandling av personuppgifter vid intresseanmälan
De personuppgifter som du lämnar i intresseanmälan kommer att behandlas i den utsträckning som behövs för att hantera register för utskick av nyhetsuppdatering om projektet och statistik på intressenters val av bostadstyp, upplåtelseform, ålder och egna önskemål. Uppgifterna kommer endast att behandlas inom Ernst Rosén och avtalade personuppgiftsbiträden till Ernst Rosén. Personuppgifter kommer att gallras från registret för intresseanmälan när du har meddelat att du inte längre önskar kvarstå som intresserad av informationen. Mer information om hur vi hanterar personuppgifter hittar du på ernstrosen.se/integritetspolicy.

Om Ernst Rosén

Ernst Rosén är ett familjeföretag i fjärde generationen vars kärnverksamhet är att äga, förvalta och utveckla fastigheter. Totalt äger och förvaltar bolaget ca 3 500 lägenheter i de centrala delarna av Göteborg, Lerum och Alingsås.

En viktig strävan inom Ernst Rosén är att ständigt ligga i framkant och vara ett föredöme i branschen. Sedan 1997 har enkätbaserade undersökningar visat på en mycket hög kundnöjdhet hos befintliga bostadshyresgäster.