Ett grönare centrumläge

Dergårdsparken blir en trygg, trivsam och grön oas i ett växande Lerum. Läget är lika vackert som strategiskt. Här bor du mitt i parken, bredvid ån, med goda pendlingsmöjligheter och korta promenadavstånd till det mesta inom fritidsaktiviteter, kultur och shopping.

Nära till shopping och caféer

Unikt parkläge

Ca 20 min till Göteborg Central

Sport och kultur i närområdet

Med variation som ledstjärna

Oavsett om du är på jakt efter en yteffektiv hyrestvåa eller vill investera i en bostadsrätt så finns det ett hem för dig i Dergårdsparken. Förutom bostäder kommer byggnaderna också att inrymma kommersiella lokaler, så bli inte förvånad om du redan på hemmaplan kan njuta en caféfrukost eller köpa delikatesser till fredagmiddagen.

.
.
.

Lätt att gilla läget

Med sitt vackra parkläge vid ån och bara ett par korta promenadminuter från Bagges torg blir Dergårdsparken en lummig oas mitt i händelsernas centrum. Till stationen går du på några minuter, lika nära är det till shopping, kultur och aktiviteter. Vattenpalatset med äventyrsbad, gym och bowling ligger några hundra meter bort. Bibliotek och teater har du bokstavligt talat runt knuten, enklare än så här kan det inte bli att gilla läget.

Dergårdsparken

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan och få fortlöpande information om projektet. Hyresrätterna i Dergårdsparken kommer du att kunna söka via Boplats. En anmälan här innebär inte att du ställer dig i en bostadskö.

Önskad bostadsyta:
30-45 kvm46-60 kvm61-75 kvm79-90 kvm91-105 kvm106-120 kvm

Önskat antal rum och kök:
1 rok2 rok3 rok4 rok5 rok
Vill gärna ta del av nyhetsbrev
Information om behandling av personuppgifter vid intresseanmälan
De personuppgifter som du lämnar i intresseanmälan kommer att behandlas i den utsträckning som behövs för att hantera register för utskick av nyhetsuppdatering om projektet och statistik på intressenters val av bostadstyp, upplåtelseform, ålder och egna önskemål. Uppgifterna kommer endast att behandlas inom Ernst Rosén och avtalade personuppgiftsbiträden till Ernst Rosén. Personuppgifter kommer att gallras från registret för intresseanmälan när du har meddelat att du inte längre önskar kvarstå som intresserad av informationen. Mer information om hur vi hanterar personuppgifter hittar du på ernstrosen.se/integritetspolicy.