Statusuppdatering för Dergårdsparken

I oktober berättade vi på Ernst Rosén att vi inväntar ett beslut från kommunen för att kunna jobba vidare med Dergårdsparken. Nu tas byggskylten ned tills vi kommit längre fram i processen.

— Skylten är borta, men inte projektet. Kommunen arbetar med detaljplanen, men även om vi inte har en skarp tidsplan så arbetar vi fortfarande med projektet. Vi har flyttat ställningen till skylten till vårt andra projekt i Lerum, Asphöjden, berättar Cecilia Andersson, chef för projektutveckling på Ernst Rosén. 

Brf Asphöjden
Ställningen har inte flyttats långt, utan står längs Åsenvägen i Lerum. Om allt går enligt plan kommer kvarteret att ha sin säljstart redan i höst. Brf Asphöjden består av 57 trivsamma bostäder, med lika nära till centrum som natur. Du kan anmäla ditt intresse redan idag!

Kommande uppdateringar
Så fort kommunen har fastställt en detaljplan för Dergårdsområdet kan vi på Ernst Rosén jobba vidare med vår tidsplan. Vi kommer såklart att hålla er uppdaterade här på webben, på Facebook och i våra nyhetsbrev.