Givande inspirationskväll

Förra veckan bjöd Ernst Rosén in till en inspirationskväll i hållbarhetens tecken. Vi passade även på att presentera det spännande bostadsprojektet Asphöjden.

Torsdagen den 15 juni var det dags för vår föreläsningskväll på Aluddens Prôvidore. Ett stort tack till alla som kom! Tillsammans njöt vi av goda tilltugg och en inspirerande föreläsning med journalisten och inredningsbloggaren Maria Soxbo. Hon bjöd på uppskattade tips och råd om hur vi kan konsumera medvetet och hur framtidens hem kan komma att se ut.

Föreläsningen var en del i programmet för Växtrum i Lerum, där vi på Ernst Rosén medverkar som partner. Både innan och efter föreläsningen tog en del av våra gäster vara på tillfället att diskutera Dergårdsparkens utveckling med vår projektutvecklingschef Maria Warringer. Tyvärr har statusen på projektet inte förändrats sedan sist, men Maria passade på att berätta om vårt nya bostadsprojekt i Lerum — Asphöjden. Där planerar vi för ett nytt kvarter med 56 bostäder längs Åsenvägen, med säljstart våren 2018. Låter det intressant? Läs mer om bostäderna och anmäl ditt intresse på asphojden.se.

Vi på Ernst Rosén vill även passa på att önska er en riktigt glad sommar!