Inspirationsföreläsning om hållbar inredning

Torsdagen den 15 juni bjuder vi på Ernst Rosén in till en inspirerande kvällsföreläsning om hållbar inredning. 

Hur skapar man ett harmoniskt hem med smarta lösningar, utan att tära för mycket på vår planet? Frilansjournalisten Maria Soxbo som driver den populära inredningsbloggen Husligheter har ägnat mycket tid och tankekraft åt den frågan. Den 15 juni kommer hon till Lerum och Aludden Prôvidore för att dela med sig av sina bästa tips och insikter. Rubriken för kvällen är ”Hållbart hemma – inred för både kropp och klot”.

– Att inreda hållbart för både människa och planet blir alltmer självklart, men det är en djungel därute och mycket att sätta sig in i. Föreläsningen är tänkt att inspirera till ett mer hållbart hem genom att visa hur man konsumerar medvetet och undviker de värsta fällorna, säger Maria Soxbo. 

Föreläsningen ingår i programmet för Växtrum i Lerum, där vi på Ernst Rosén medverkar som partner. Vår projektutvecklingschef Maria Warringer kommer också att finnas på plats för att berätta hur arbetet med att utveckla Dergårdsparken fortskrider. Dessutom kommer hon att presentera ett nytt, spännande bostadsprojekt i Lerum. 

Vi bjuder på plockmat och kaffe. Kvällen är kostnadsfri men föranmälan krävs. 


När: Torsdagen den 15 juni kl. 18:00–20:00
Var: Aludden Prövidore, Aspenäsvägen 12, Lerum
Anmälan: Anmäl dig via denna länk.